Website, Marketing & Zichtbaarheid; de juiste combinatie vinden

website designDe kans is groot dat u al een website heeft voor uw organisatie. Er veranderen vel dingen, maar de veranderingen op het internet gaan vaak behoorlijk snel. Een design van 2 – 3 jaar geleden wordt nu in veel gevallen als verouderd beschouwd. Het is dan ook belangrijk om hier iets aan te laten doen. Zeker in de huidige tijd waarin mobiele telefoon, tablets en andere apparaten 24/7 toegang geven tot het internet. Daar moet uw bedrijf klaar voor zijn!

Een nieuwe website laten maken kan veel verandering teweeg brengen. Uw omzet kan stijgen, en uw naamsbekendheid kan ook groter worden. Iets wat u als ondernemer natuurlijk vaak aanmoedigt. Goed design zorgt ervoor dat mensen eerder contact met u opnemen, daarnaast is een goede uitstraling van het bedrijf natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Zelf ervaring met internet?

Sommige ondernemers hebben zelf wat ervaring met het internet, en proberen zelf een website te laten ontwikkelen. Vaak gaat dit mis. U als ondernemer kunt beter bezig zijn met het geen u goed in bent; ondernemen. Laat het ontwerp van uw website dan ook over aan mensen die hier dagelijks mee bezig zijn. Deze mensen weten niet alleen wat de trends van het moment zijn, maar hebben ook veel ervaring met de ontwerp van website. U weet op deze manier zeker dat uw website goed in elkaar zit, en goed beveiligd is.

Nieuwe website, maar geen bezoekers?

Een fout die veel gemaakt wordt door ondernemers is dat een nieuwe website direct tot een omzetstijging zal zorgen. Uiteraard is het een goed idee om een strakke en mooie website te laten maken, maar direct is het een goed idee om over uw online zichtbaarheid na te denken. Vindbaarheid in zoekmachines is bijvoorbeeld een interessant onderdeel, en andere online marketing strategieën kunnen hier ook aan bijdragen. Daarbij kan SEO bureau hulp bieden om een goede online marketing campagne op te zetten. Een goede SEO specialist uit Rotterdam is Simply Rank, bezoek de website: https://www.simply-rank.nl/seo-rotterdam/

Een webdesigner zijn taak is het design van een website. Een marketeer kan ervoor zorgen dat uw website ook vindbaar is, en nieuwe klanten aantrekt. Een goed webdesign bedrijf zal u een combinatie aanbieden.